Основното събитие, което ще предопредели политическата ситуация в страната са

...
Основното събитие, което ще предопредели политическата ситуация в страната са
Коментари Харесай

Димитър Ганев: Може да има пренареждане в кабинета, на база на кметските избори

Основното събитие, което ще предопредели политическата обстановка в страната са локалните избори през есента. Те ще покажат новия баланс в сглобката на държавното управление. Смятам, че сглобката е постоянна, само че кметските избори ще слагат въпроса за пренареждане на изпълнителната власт. Тази прогноза стартира по Нова ТВ политологът Димитър Ганев.

Според него още преди ротацията на министър председателите може да има пренареждане в кабинета, точно на база на кметските избори. Има два разновидността – да има ново държавно управление на същото болшинство и да има нов кабинет, който да има по-политически темперамент. Именно поради това текат тези престрелки сред водещите политици, посочи Ганев.
Към всички постоянни държавни управления Радев постоянно е имал сходно сериозно държание, трансформира се в център за рецензии. Сега с офанзива против кабинета президентът се пробва да сплоти лагера на опозицията, да натрупа политически капитал, да се трансформира в патрон на не харесващите това ръководство. Ще бъде сериозен към всеки един пункт на това държавно управление, безапелационен е политологът.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР