Основно прогресивно училище 2 - гр. Варна обявява последни свободни

...
Основно прогресивно училище 2 - гр. Варна обявява последни свободни
Коментари Харесай

Основно прогресивно училище 2 - Варна обявява последни свободни места за нови ученици

Основно прогресивно учебно заведение 2 - гр. Варна афишира последни свободни места за нови възпитаници през образователната 2023/2024 година, както следва:

- за предучилищен клас - 2 ученици;

- за 1. клас - 2 ученици;

- за 2 клас - 3 ученици;

- за 3. клас - 1 ученик;

- за 5 клас- 2 ученици;

Кои сме ние?
Моделът на прогресивно обучение е основан от Института за прогресивно обучение (ИПО) и Фондация за просветителна промяна (ФОТ) въз основата на новаторски педагогичен способи, образователно наличие и потвърдени положителни международни практики.

Защо да изберете прогресивното учебно заведение за вашето дете?
1. Първото International Baccalaureate (IB) candidateschool учебно заведение във Варна с интернационално приета тапия.

2. Сплотена общественост, в която родителите са значима част и дружно работим за основаване на положителна и подкрепяща образователна среда.

3. Трансдициплинарен метод - свързват се хрумвания сред другите образователни предмети и се разлеждат тематики, обхващащи познания от всички дисциплини вкупом.

4. Нашите учители са висококвалифицирани и имат огромен опит в образованието на възпитаници от всички възрасти. Те са отдадени на своята работа и се стремят да развият цялостния капацитет на всеки възпитаник.

5. ОПУ2 - гр. Варна е място за учене и насърчаване на компетентности и умения като сериозно мислене, изследователство, приемане на разнообразни гледни точки.

6. Индивидуален метод към всеки възпитаник - имаме вяра, че всеки възпитаник е неповторим и заслужава самостоятелно внимание. Нашите учители се стремят да схванат потребностите и ползите на всеки възпитаник и да го поддържат в неговото просветително развиване, като предизвикват и надграждането им в голям брой екипни действия.

7. Високите резултати на учениците в ОПУ 2, които участваха в НВО за 4. клас. през образователната 2022/2023 година, без НВО да е характерна цел на учебното заведение ни..

8. Комфортна и мотивираща просветителна среда.

9. Голямо многообразие от извънкласни действия, които развиват ползите и гениите на учениците.

⏺ Повече информация за нас може да откриете на и в:

Искате ли да се присъедините към нашата учебна общественост?

Заповядайте на празничното ни събитие по случай откриването на новата образователна година:
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР