Основният свидетел срещу хазартния олигарх Васил Божков публикува ексклузивна снимка

...
Основният свидетел срещу хазартния олигарх Васил Божков публикува ексклузивна снимка
Коментари Харесай

Разкриха кой е снимал прокурор Кънев

 Основният очевидец против хазартния олигарх Васил Божков разгласява извънредна фотография на индивида, който е снимал прокурор Ангел Кънев.

" Може би това е “ симпатизантът " на Васил Божков снимал прокурорите и чиновниците на Национална агенция за приходите... на 14 ти януари този и още трима “ симпатизанти " на Чери снимаха и нашия офис, а и нас самите, преди да бъдат разкрити...симпатично ", написа Цветомир Найденов. Той ползва и фотография на млад мъж, която обаче преднамерено е леко замъглена, защото е предадена на следствието. В края на поста си босът на " Ефбет " прибавя и хаштаг " бъдете следени " и " бъдете сплашвани ".

Припомняме, че през днешния ден единствено за един ден и през няколко часа Ел Чапо, който сви 700 милиона от хазната и се укри в Дубай, заплаши два пъти прокурор Ангел Кънев, който води част от следствието против него, написа " Монитор ". Пусна му и фотография, само че трансферира отговорността на някакъв неизвестен " симпатизант ". Още след първата димка на хазартния олигар с 18 обвинявания на сметката, реагира и основният прокурор Иван Гешев, който съобщи, че става дума за закононарушение.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР