Основният рекламодател на Пирин Ива Уорън внесе яснота по въпроса

...
Основният рекламодател на Пирин Ива Уорън внесе яснота по въпроса
Коментари Харесай

Шефката на Пирин Ива Уорън: Имаме бас, че ще изпреварим Левски с козирката

Основният рекламодател на Пирин Ива Уорън внесе изясненост по въпроса по кое време ще бъдат приключени измененията по стадиона.

" Вече започнахме работа по стадион " Христо Ботев ". Надяваме се да създадем измененията, заложени в проекта, а точно козирка на централната естрада, обновяването на административната постройка, терена, оградата към стадона, да преместим скамейките, да осигурим спомагателни места за хора с увреждания. Целта е в идващите три години стадионът да бъде изцяло освежен. Очаквам цялостна поддръжка от общинския съвет, с цел да изградим всичките си цели ".

Колкото до спекулациите за новия треньор на " орлетата " Уорън отговори: " Водим договаряния с няколко мениджъри, надяваме се скоро да сме прецизирали този въпрос ". Тя добави, че с отворени прегръдки биха посрещнали Димитър Бербатов в клуба, само че не може да отговори от негово име дали ще взе участие в развиването на плана. “От нашата школа са тръгнали доста български гении. Всеки, който има предпочитание да помогне на тима, е добре пристигнал ". Снимки: Иван Йочев, Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР