Основният ни приоритет е борбата с купения и корпоративния вот

...
Основният ни приоритет е борбата с купения и корпоративния вот
Коментари Харесай

Демерджиев: Основният ни приоритет е борбата с купения и корпоративния вот

" Основният ни приоритет е битката с купения и корпоративния избор по време на организацията на изборите, както и да проведем законосъобразно този развой и да обезпечим правото на глас на българските жители, без то да е повлияно от тези порочни практики, които познаваме през годините ", това сподели на брифинг служебния министър на Министерство на вътрешните работи Иван Демерджиев, който показа целите и екипа си. 

" Поставили сме си амбициозната задача да наградим, като този път се надяваме и ще дадем всичко от себе си да уличим лица, които реализират тези практики и да ги надигнем пред правораздаването ", сподели служебният вътрешен министър. 

" Следващ приоритет в работата ни ще бъде битката за пътна сигурност. Като тук считаме да въведем комплекс от ограничения. Да разработим цялостна тактика, която да обезпечи резултати, както в къси периоди, по този начин и в дълготраен проект, тъй като отчитаме, че обстановката е много тежка ", разгласи министър Демерджиев. 

Министър Демерджиев дефинира като приоритет на Министерство на вътрешните работи и битката с битовата престъпност.

" Отчитаме недостатъци в предварителната защита ", разгласи той. 

" Вече сме издали съответните инструкции да се подхващат ограничения и дейности по места, които целят констатирането на тлеещи спорове, взимането на превантивни ограничения, те да не ескалират и да не доведат до такива резултати, каквито към този момент видяхме. В тази връзка ще се проведат акции по определяне и изземване на нелегално добито и държано през годините оръжие ", сподели Демерджиев.

Министърът се закани, че ще е праволинеен в битката с контрабандата, Данък добавена стойност измамите, както и разпространяването на наркотични субстанции. 

Специално внимание ще бъде обърнато на дилърите, които популяризират опиати край българските учебно заведение, закани се служебният вътрешен министър.  

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР