Основният капитал са хората и нашата амбиция през последната една

...
Основният капитал са хората и нашата амбиция през последната една
Коментари Харесай

Каракачанов: Основният капитал са хората и усилията ни са насочени към гарантиране на техния труд и доходи

Основният капитал са хората и нашата упоритост през последната една година е да възраждаме икономическите структури на Министерството на защитата, с цел да се запазят построените фрагменти и работни места.

Това сподели министърът на защитата Красимир Каракачанов през днешния ден, 14 септември, при откриването на реновирания и осъвременен кроялен завод в индустриалната база на „ Интендантско обслужване “ ЕАД в гр. Калофер, оповестиха от пресцентъра на МО. Министър Каракачанов поздрави управлението на „ Интендантско обслужване “ ЕАД по тази причина, че са съумели да изплатят близо два милиона остарели отговорности и дават опция на хората да работят несъмнено, без да се тормозят за своя занаят. „ Усилията на Министерството на защитата са ориентирани към възобновяване на остарялата популярност и опциите на това съществено дружество, което постоянно е било обвързвано с Българската войска “ – акцентира той.

В шивашкото дружество в Калофер работят 130 души с нужната професионална подготвеност за осъществяването на възлаганите поръчки. Новата облага - кроялният робот доста ще увеличи продуктивността. Инвестицията, която включва и реновиране на кроялния завод в Калофер, възлиза на близо 200 000 лева

Днес комерсиалното сдружение означи 62-ата годишнина от основаването си. Основната активност на „ Интендантско обслужване “ ЕАД е съсредоточена върху направа и доставка в период на качествено униформено, полево (камуфлажно) и друго облекло. Дружеството разполага с нужната конструкция от хранилища за предпазване на платове, спомагателни материали и подготвена продукция. В него е внедрена системата ISO 9001:2008, която е гаранция за съблюдаване на нужната софтуерна дисциплинираност и подсигурява сходство на изделията с условията на възложителите.

Изпълнителният шеф на сдружението Емил Ботов в обръщението си към служащите и чиновниците уточни, че от основаването си до през днешния ден комерсиалното сдружение е имало възходи и падения и усложнения поради остарелия сграден фонд и амортизирана техника. Той благодари на всички служащи и чиновници за напъните, които поставят, и посочи, че те са един извънредно скъп капитал на сдружението. По думите му - с открития реновиран завод ще се усъвършенстват разноските и ще се уголемява и развива индустриалната активност.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР