Основният фаворит за мениджърския пост в Челси Маурисио Почетино вече

...
Основният фаворит за мениджърския пост в Челси Маурисио Почетино вече
Коментари Харесай

Почетино дава нов шанс на Лукаку на върха на атаката на Челси

Основният любимец за мениджърския пост в Челси Маурисио Почетино към този момент прави проекти за това по какъв начин ще наподобява отбора под негово управление през идната година. На днешните си страници вестник “Дейли Мейл ” изненадващо твърди, че той обмисля доста съществено да даде нов късмет в центъра на офанзивата на Ромелу Лукаку. 
 Почетино поема Челси още през тази седмица? Почетино поема Челси още през тази седмица?
Белгийският нападател бе притеглен от Интер през лятото на 2021 година след отличен сезон с екипа на миланския гранд. През идната акция обаче под управлението на Томас Тухел той се показа доста пдо упованията и въобще не можа да покаже играта, която накара лондончани да платят. толкоз сериозна сума. Именно заради тази причина бе върнат на “нерадзурите ” чартърен през предходната година. Нападателят още веднъж не съумя да покаже високо равнище най-много поради поредицата от травми, които му попречиха да навлезе в добра форма. 
 Лукаку поведе Интер и “нерадзурите ” сложиха завършек на отрицателната серия Лукаку поведе Интер и “нерадзурите ” сложиха завършек на отрицателната серия
Почетино обаче има вяра, че с добра подготовка Лукаку още веднъж може да се върне на познатото равнище и да донесе толкоз нужните голове на Челси, който през този сезон в вкарал едвам 30 попадения в 31 мача. Все отново упованията са, в случай че всичко премине по досегашните предвиждания и Почетино бъде назначен, той да организира явен диалог за своите визии за отбора с белгиеца, след което да бъде взето извънредно решение за неговото бъдеще.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР