Основните права на гражданите на Америка са изложени в Първата

...
Основните права на гражданите на Америка са изложени в Първата
Коментари Харесай

Как заради пандемията американците загубиха обещаното от Първата поправка

Основните права на жителите на Америка са изложени в Първата корекция. Без свободите, визирани в нея, няма какво да ни защищити от тоталитаризма. И въпреки всичко сега сме в средата на продължителна офанзива отдясно и тя идва посредством способи, които са доста мъчно разпознаваеми. Това написа Патрик Ууд в сайта  Citizens for free speech. Представяме ви целия текст на Ууд, тъй като проблемите, които визира, не се отнасят единствено за Съединени американски щати. Въпросите са доста и настоящи. Задаваме си ги и ние. 
Първата корекция в Конституцията съдържа пет обособени изказвания, които, взети дружно, акцентират нуждата от връзка, поддържаща конституционна република. Конгресът не приема закон, зачитащ установяването на една единствена вяра или забраняващ свободното й изповядване(1); или ограничение на свободата на словото (2) или на печата (3); или правото на хората спокойно да се събират(4), и да подават петиция пред държавното управление за коригиране на неправди(5).
Вече доста бе казано и написано за случаи на цензура посредством „ систематизирана преценка “ от разнообразни медийни платформи на Big Tech фирмите като Фейсбук, Twitter и Гугъл, само че малко на брой осъзнават каква злокобната асиметрична война се води против Първата корекция в нейната целокупност. 
Докато Америка има съвсем 330 милиона жители и повече от половината към момента почитат Конституцията, тези, които биха унищожили Първата корекция, започнаха напълно осакатяваща, координирана и умишлена високотехнологична офанзива против всеки детайл, маркиран нагоре. Във всяка гражданска война през последните 150 години първата вълна от офанзиви постоянно се концентрира върху завладяването на информационни мрежи: радио и телевизионни станции, вестници и публични конгреси. 
Благодарение на „ огромната суматоха през 2020 година ”, задвижвана от незабележим вирус, тъкмо това се случва в Съединени американски щати. Вместо това нахлуване да бъде ръководено от главорези с оръжия и танкове, то е реализирано с високи технологии, псевдонаука и неправилно показани статистически данни.

Политиките, произлизащи от страха и пропагандата на COVID-19, са общата нишка в поглъщането на връзката

Свободното изповядване на религия  е невероятно, когато не можете да отидете на черква или свободно да се помолите. Много църкви са затворени за непрекъснато, службите са прекратени. В останалите отворени църкви ограниченията за сигурност против пандемията са вездесъщи: локалните управляващи вземат решение по какъв начин се организира богослужението, маски, обществено разграничаване, никакво пеене на псалми, никакви обятия или докосвания и т.н. 

Свободата на словото е в бездънен недостиг, защото хората са принудени да носят памперси за лице. Вас не ви схващат и вие не можете да разбирате другите.Свободата на печата на  процедура не съществува с помощта на солидната цензура от страна на огромните медии и Big Tech фирмите, които без изпитание потискат всеки човек или роман, с които не са съгласни. Правото на хората да се събират спокойно е изцяло блокирано, с помощта на общественото разграничаване, рестриктивните мерки, предявявани към присъстващите и наложителните условия за маска за лице. Отправянето на петиции пред държавното управление за коригиране на нарушавания е невъзможна, защото доста държавни служби са затворени, а други просто не слушат или не реагират на сигнали. 

Втори аспект на всички революционни поглъщания е унищожаването на цивилизационното знание 

Историческите обстоятелства за изгарянето на книги са известни от болшевишката гражданска война през 1918 година в Русия до нацистка Германия през 30-те години и Китай при Мао Дзедун през 40-те години на предишния век. Книгите и историческите документи са крайъгълните камъни, които биха попречили на жителите да одобряват новата си действителност. 

Обикновено мислим за свободата на печата като обвързвана с сегашното, само че тя се простира надалеч обратно в историята. Ето за какво за тези, които кроят този демоничен проект, не е задоволително да се цензурира актуалната литература и публицистика, само че и писаното слово и историческата истина от предишното. 
Достъпът до обществени и академични библиотеки - където се намират физическите книги - е съвсем изцяло затворен през 2020 година През това време електронното „ изгаряне на книги “ стартира съществено, защото някои създатели и тематики бързо се изхвърлят от електронните медии.Последиците от тези офанзиви са доста тревожни. Ако те в действителност са първата вълна на революционен прелом, тогава би трябвало неотложно да се подготвим за главното настъпление. 

Най-големият въпрос обаче е с кого в действителност се борим? Марксисти? Комунисти? Социалисти? Фашисти? 

Предполагам, че не става дума за изброените, тъй като всички горепосочени офанзиви са свързани с учени и Big Tech фирмите, които наподобява работят в тясно съдействие, с цел да реализиран това. По-вероятно тези хора са технократи. Те не се интересуват от колективизъм, а по-скоро от тотално владичество и откровена научна тирания. 
Независимо от това, те са в развой на преобразяване на света в осъществената визия на Световния стопански конгрес за Голямото възобновяване, която изобилства от детайли на технокрация и трансхуманизъм. По пътя капитализмът и свободното предприемачество би трябвало да умрат и волята на американския народ би трябвало да бъде сломена и накарана да се подчини.
Първата корекция и способността ни да поддържаме връзка свободно може да са първите огромни жертви на тази гражданска война, само че към момента не са приключен факт. Америка не би трябвало да пада без пердах. Бързо разширяващото се национално участие в " Граждани за независимост на словото " основава лична контраинициатива за опазване и отбрана на Първата корекция, за възобновяване на нейната функционалност изпод нагоре. Може да е прекомерно малко, прекомерно късно, само че насърчаваме всички американци да се причислят към нас, с цел да изразят своята позиция. 
Всъщност, в случай че Америка в последна сметка бъде завладяна от своите нашественици технократи, тогава всичко останало ще бъде изгубено.
Източник: spisanie8.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР