Основните искания на протестиращите са преразглеждане организацията на движението, тъй

...
Основните искания на протестиращите са преразглеждане организацията на движението, тъй
Коментари Харесай

Гражданско неподчинение на „Шишман“ в София. Блокираха протестно улицата с автомобили

Основните претенции на протестиращите са преразглеждане организацията на придвижването, защото целият поток от коли минава през улица " Юрий Венелин " и " Паренсов ", а живущите по дребните улички поемат всички негативи от следващия ремонт на улиците " Шишман " и " Гурко ". Организатори на митинга са Лидия Семерджиева и Милена Касапова, съобщи Dariknews.bg.

 

" Изморихме се от ремонтите на ремонтите на госпожа Фандъкова, която не съблюдава никакви периоди. Пета година не престават и ние сме заложници на терористи от Столична община, защото сме лишени от правото на свободно напредване. Плащаме годишни стикери за локално паркиране, само че нито има къде да паркираме, нито ни уведомяват, когато ще реорганизират придвижването по улицата ни ", недоволства Семерджиева, представена от " Дневник ".

 

Столичната община е известена на 6 октомври от уредниците на този митинг за настояванията им да има съответна организация на придвижването, само че към този момент няма подхванати ограничения, показва изданието.

 

От 5 октомври е затворено за ремонт кръстовището на ул. „ Гурко “ и ул. „ Шишман “ в София.

 

Протестът ще продължи от понеделник до неделя - от 8 до 20 часа.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР