Основната заслуга за класирането на Кливланд за финал на Източната

...
Основната заслуга за класирането на Кливланд за финал на Източната
Коментари Харесай

ЛеБрон: Вярвам в съотборниците си

Основната заслуга за класирането на Кливланд за край на Източната конференция безспорно е на ЛеБрон Джеймс, само че в полуфиналите против Торонто той получи повече поддръжка от съотборниците си. Крилото записа “трипъл-дабъл” в три от четирите мача против канадците, а междинните му индикатори в серията бяха 34.0 точки, 11.3 асистенции и 8.3 битки. 33-годишната звезда отдаде дължимото и на останалите от състава на Кавалиърс, изказвайки цялостната си религия във опциите им.

“Никога не съм губил убеденост. Просто съм подобен. Вярвам в тима и имам вяра в съотборниците си. Всички ги погребваха живи в първия кръг, а аз просто им споделях, че няма по какъв начин да печелим без да се поддържаме. Просто им напомнях, че би трябвало да бъдат допустимо най-хубави и да си правят работата. Нямам по какъв начин да изгубя религия в тях”, разяснява Джеймс след четвъртата победа над Раптърс.

Кавалиърс чакат да научат противника си във финалите на Изток. Другата полуфинална серия е сред Бостън и Филаделфия, като Селтикс водят с 3-1.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР