Основната задача пред него е да спаси бизнеса си и

...
Основната задача пред него е да спаси бизнеса си и
Коментари Харесай

Шеф Андре Токев се отказа дори от дегустацията на вино

Основната задача пред него е да избави бизнеса си и този път

След предварителното му освобождение, началник Андре Токев се е отдал на цялостен релакс, дружно със брачната половинка си Мария.

Дните му минават в четене на книги и занимания с градинска работа в с. Петърч. Първото нещо, което хапнал след излизането си от пандиза, бил розов домат с лук и сирене, несъмнено споделен със брачната половинка му.

Все още не е ходил да нагледа заведенията за хранене си. Споделя, че и все още това го прави брачната половинка му, а и момчетата се справяли доста добре и без него. Категоричен е, че в избран миг човек би трябвало да може да се отдръпне и да се изключи за малко. До броени дни обаче счита, че ще е подготвен да се потопи още веднъж в кухнята.

Не може да посети родителите си в Германия поради пробационния интервал, който изтича в края на този месец. Родителите му го подкрепяли от самото начало и несъмнено, се зарадвали, когато бил предварително освободен.

Предвид обстоятелството, че към момента не си е взел шофьорската брошура поради отпускарския интервал, към момента не е сядал зад кормилото. Съпругата му Мария е тази, която го вози, а и твърди, че за момента шофирането не му липсва.

Очевидно шокът от претърпяното е бил значителен, откакто даже не може да дегустира вино към днешна дата. Споделя, че му става някак гадно. Твърди, че 50 грама алкохол го замайват, а със 100 към този момент се е напил.

В пандиза е имал време да премисли доста неща. Категоричен е, че още веднъж ще си слага високи цели, само че осъществяването им към този момент няма да е с цената на всичко. Опитва се да гледа на неприятностите като на урок, след който ставаш по-силен.

Приема компликациите като задания, които би трябвало да позволи и в никакъв случай не си разрешава да  изпадне в обезсърчение.

Категоричен е, че случката от 30 октомври е имала за цел да му каже, че е време да се промени и да постави спирачка.

Твърди, че с цел да е сполучлив човек, не би трябвало да е уплашен. Гневи се на медиите, че непрекъснато нагнетяват напрежението и сега, в който включи тв приемника стартира да му се повръща.

Не крие, че е можел да избегне влизането в пандиза, само че е сметнал, че би трябвало да си понесе наказването за случилото се.

Чувства се в положително здраве и акцентира, че човек би трябвало да се грижи добре и за душeвността си и да не я натоварва с доста тежки проблеми. Всеки би трябвало да умее да се отърсва и да намира успокоение и баланс.

По отношение на бизнеса си споделя, че пандемията го е почнала, а сегашната енергийна рецесия ще го довърши. Основната задача, която все още стои пред него е да избави бизнеса си и този път.

Източник: Уикенд
Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР