Основната версия, по която полицията работи, е убийство. По цитирана

...
Основната версия, по която полицията работи, е убийство. По цитирана
Коментари Харесай

Става Все По-Страшно! Изплуват Нови Разкрития За Зверското Убийство На 7-Годишното Момиченце В Момчилград!

Основната версия, по която полицията работи, е ликвидиране. По представена от Радио Кърджали и rodopi24.com непотвърдена информация устата на детето е била залепена с тиксо.

Детето живеело в апартамент в центъра на града с майка си, която работела на смени в локално дружество. Тя разкрила натрупа на детето, когато се върнала от нощна промяна.

На потегляне от жилището нощес майката заключила външната врата с едно завъртане на ключа. На сутринта й направило усещане, че се наложило двойно завъртане на патронника и едвам тогава вратата се отворила.

Бащата на момичето работи в чужбина. Семейството има и по-голям наследник, който живеел в Турция.

Новината бе доказана от окръжния прокурор Желязко Стефанов на брифинг пред публицисти, съобщи Българска телеграфна агенция. По думите му сигналът за гибелта на детето е подаден от ЦСМП в Кърджали в прокуратурата малко след 7.30 часа през днешния ден.

Започнало е досъдебно произвеждане по чл.116, ал 4, т. 1 за съзнателно ликвидиране на малолетно дете.

" Предприети са моментални и неотложни следствени дейности. Назначена е тройна правосъдна здравна експертиза, която ще откри повода за гибелта на детето. Работи се по всички вероятни версии както за аргументите, по този начин и за създателя на действието ", съобщи Желязко Стефанов и отхвърли повече информация с претекста, че тя би попречила на следствието.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР