Основната цел проекта е да се внедри на местно ниво

...
Основната цел проекта е да се внедри на местно ниво
Коментари Харесай

Студенти ще разработват бизнес идеи в университет Проф.д-р Асен Златаров в Бургас

Основната цел плана е да се внедри на локално равнище добра процедура за развиване на " сини " стартъпи

Двудневен хакатон под мотото „ Burgas Blues “ ще се организира на 16-17 юни 2023 година в Университет " Проф. доктор Асен Златаров " – Бургас. Технологичното съревнование се провежда по план „ Дигитална мрежа за синя стопанска система и поощряване на нововъведенията “ ДБФП № 101077599 — DBAN, който се реализира с финансовата поддръжка на Програма „ Природни запаси, климат, устойчива синя стопанска система и чиста сила ” на Европейски фонд за морско дело, риболовство и аквакултури 2014-2021 година

Проектът има за цел основаване на районна цифрова мрежа за ускорение на сините браншове и нововъведения за Черноморския район, която първо ще бъде осъществена сред градовете сътрудници Бургас, Батуми и Одеса. Тук община Бургас си партнира с Югоизточния цифров новаторски хъб.

Основната цел плана е да се внедри на локално равнище добра процедура за развиване на " сини " стартъпи - „ BlueGrowth ” като организира самодейността, носеща наименованието „ Burgas BlueS “.

Една от опциите е да се сътвори „ СОФТУЕР ЗА СИН РАСТЕЖ “, които да прерасне в стартъп.

По време на софтуерното съревнование участниците ще имат опцията да разработят и доразвият своята бизнес концепция, да се съветват с ментори и наставници, както и да се приготвят за представянето на бизнес концепциите си пред журито.

Повече информация и форма за регистрация може да се откри адрес 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР