Основната тежест при отблъскването на украинската контраофанзива пада върху военни

...
Основната тежест при отблъскването на украинската контраофанзива пада върху военни
Коментари Харесай

Британското разузнаване: Войната е нарушила цялата отбранителна стратегия на Русия

Основната тежест при отблъскването на украинската контраатака пада върху военни формирования, привлечени от цяла Русия, обръща внимание в всекидневен преглед военното разузнаване на английското министерство на защитата, представено от Руската работа на Би Би Си.

В Запорожка област 58-ма общовойскова войска заема укрепените линии, макар че нормално е ситуирана в Северен Кавказ, а в региона на Велика Новоселка в южната част на Донецка област работят 5-та общовойскова войска и морска пехота, които нормално са ситуирани в Далечния изток " като противотежест " на Китай, пишат създателите на резюмето.

Около Бахмут защитата в този момент се държи основно от въздушнодесантни войски, нормално ситуирани в Западна Русия. Тяхното военно предопределение съгласно английското разузнаване е било за бърза реакция при положение на изостряне на връзките с НАТО.

Трябва да се означи, че както морските пехотинци от Далечния Изток, за които приказва английското разузнаване, по този начин и десантчиците от Псковска област вземат участие във войната от началото на предходната година.

Авторите на отчета заключават, че войната е нарушила стабилната съветска тактика за национална защита.
 В Белгород раздават оръжие на опълчението
В Белгород раздават оръжие на опълчението

Решението е на управляващите
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР