Основната причина, която кара хората да изневеряват е изчезналият пламък

...
Основната причина, която кара хората да изневеряват е изчезналият пламък
Коментари Харесай

Пет причини за изневяра: Неверници признават какво ги кара да кръшкат

Основната причина, която кара хората да изневеряват е изчезналият пламък и неналичието на пристрастеност във връзката. Или най-малко това показват множеството консуматори на най-известния уебсайт за извънбрачни връзки „ Ashley Madison “.

Повечето неверници настояват, че повода за кръшкането им се дължи не толкоз на физически потребности, колкото на прочувствени. Ето какво признават те:

Сексът е отегчителен

„ Аз съм огромен познавач на любовното изкуство, една жена не ми стига “, признава консуматор на „ Ashley Madison “. И не е единственият. Оказва се, че потребността от полово многообразие е втората най-популярна причина за невярност.

Гняв

Гневът е една от най-силните човешки страсти и като такава от време на време подготвя към невярност. Дали са били ядосани на половинката си или на нещо друго, огромна част от интервюираните кръшкачи признават, че точно той ги е подтикнал да се отдадат на буйни преживявания, само че не с половинката си.

Алкохол

Е, тук няма кой знае каква изненада, нито пък е нужно кой знае какво пояснение. Сексолози обаче означават, че алкохолът може да смъква задръжките, само че желанието за невярност не идва от него, а си е напълно настрана нещо.

Отмъщение

Дали поради отсрещна невярност, дали тъй като половинката ги е ядосала, обидила или наранила с нещо, мнозина употребяват кръшкането като възмездие и наказване за някакво нарушение.

Его

Има „ нарциси “, които просто желаят да бъдат обожавани – колкото повече полови сътрудници, толкоз по-добре за егото им. Те с всички сили търсят нови завоевания, с цел да издигнат самочувствието си. В непрестанните афери виждат най-много одобряване на личното Аз.

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР