Основната фасада на изгорялата историческа сграда на старата фондова борса

...
Основната фасада на изгорялата историческа сграда на старата фондова борса
Коментари Харесай

Частично се срути фасадата на изгорялата сграда на борсата в Копенхаген

Основната фасада на изгорялата историческа постройка на остарялата фондова борса в Копенхаген се срути, оповестиха датските служби, представени от Франс прес.
Прочетете още
" За страдание фасадата откъм канала " Фредериксхолмс " се срути ", се споделя в обява в обществената мрежа " Екс " на службите за незабавни дейности. Няма данни за потърпевши хора, а регионът е бил евакуиран.

Днес над останките от 400-годишното здание към момента се издигаше пушек след пожара, избухнал във вторник, който унищожи огромна част от постройката, показва Франс прес.

Пожарникари се бориха с огненото злополучие в продължение на две денонощия. По-рано през днешния ден бе обявено, че ще останат на място още 24 часа, осведоми Ройтерс.

Датската комерсиална камара, която е притежател на постройката и я използваше като своя централа, се зарече да възвърне емблематичната сграда. Тя е издигната през 17 век, като до 1974 година в нея се обитава датската фондова борса.

Кметът на Копенхаген Софи Хесторп Андерсен съобщи, че идния месец ще замине за Париж, с цел да изследва по какъв начин е била възобновена катедралата " Нотр Дам ", която преди пет години също бе опустошена от пожар, съобщи Българска национална телевизия.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР