Основната дейност на XTATIC Health е контент маркетинг – създаване

...
Основната дейност на XTATIC Health е контент маркетинг – създаване
Коментари Харесай

Специалисти по контент маркетинг: В динамичния свят, в който живеем, оцеляват най-адаптивните

Основната активност на XTATIC Health е контент маркетинг – основаване и усъвършенстване на наличие с здравна тема. Помагаме на компании в областта на опазването на здравето да реализират своите бизнес цели – увеличение на продажбите на артикули, на брандовата известност, на трафика. Това сподели Делян Стоянов – бизнесмен и съучастник в XTATIC Health, в предаването " Човекът на фокус “ на Радио " Фокус “. Клиенти на компанията са фармацевтични и софтуерни компании, а тази година тя е и един от спечелилите в Beyond Pre-accelerator 2023. 

Делян е студент по медицина и основава наличие на здравна тема. " Аз съм по основаването на наличие, а Николай е за усъвършенстване, по този начин, че да доближи до повече хора “, показа той екипа на компанията.  

Благодарение на изкуствения разсъдък основателите на наличие в платформата могат да вкарат повече креативност в писането, което е добавената стойност на крайния артикул, счита Делян Стоянов.  

Плановете на XTATIC са до две години да се трансфорат в Digital health медия, т.е. медия, която оказва помощ на хората, обучавайки ги по какъв начин благодарение на технологиите да взимат по-добри решения за своето здраве.  

XTATIC Health има и къси видеа в TikTok, като на най-голяма известност се радват тези, свързани с менталното здраве, добави Делян Стоянов.  

Бизнес сътрудникът му Николай Методиев уточни, че в динамичния свят, в който живеем сега, не оцеляват нито най-силните, нито най-умните, а най-адаптивните. " Най-умното решение, което ти можеш да вземеш като разрастваща се компания, е да се възползваш от всички налични технологии сега и да предречеш по какъв начин те ще се развиват, с цел да го въведеш в своя бизнес модел. Това и направихме. Не можем да не предположим, че АІ ще стане част от контент маркетинга и въпросът е по какъв начин ние най-вече ще се възползваме от него. Затова започнахме да автоматизираме допустимо най-вече писането на наличие по този начин, че хем да е тествано от човек, да има своя престиж, да е 100% истинно, само че и да се написа бързо, да можем да обслужваме допустимо най-вече клиенти и да им оказваме помощ най-вече “, изясни той.  

Една от задачите на XTATIC Health е да се трансформира в център на услугите в областта на опазването на здравето на Балканите, съобщи Николай Методиев.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР