Основната част в пакета за мобилност, това, което е притеснително

...
Основната част в пакета за мобилност, това, което е притеснително
Коментари Харесай

Превозвачите блокират София пред лидерите на ЕС

" Основната част в пакета за подвижност, това, което е притеснително - той не е съгласуван с потребностите на промишлеността. " Това съобщи пред Българска национална телевизия Николай Рашков, който е част от Сдружението на интернационалните превозвачи.

По думите на Рашков все още няма задоволително публичност по отношение на това, че Пакетът " Мобилност " ще засегне всеки един консуматор, " защото сега 70% от стоките за един консуматор се транспортират на тежкотоварни коли, което значи, че с една сходна нерегламентирана регулация, най-после ще се наложи да се заплаща към 50 до 100% от горната страна на всяка една стока ".

Рашков добави, че главните проблеми по отношение на Пакета " Макрон " са в 4 точки, за които превозвачите упорстват да бъдат модифицирани, тъй че да станат преференциални за сектора и всеки един консуматор.

Според Рашков това, което е значимо да се означи, е, че въпросният митинг е подсилен от всички браншови организации в България. Заетата от България позиция е подкрепена и от политически партии и държавното управление. Това единствено по себе си говорило за значимостта и сериозността на казуса.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР