Основна задача на дирекцията в последната седмица преди изборите е

...
Основна задача на дирекцията в последната седмица преди изборите е
Коментари Харесай

Полицията в Пловдив работи по 12 сигнала, свързани с изборите

Основна задача на дирекцията в последната седмица преди изборите е обезпечаването на транспарантен и почтен избор и да няма пазаруване на гласове и корпоративен избор “ – съобщи в изявление за Радио Пловдив старши комисар Петър Тодоров, шеф на Областната дирекция на полицията.

Той добави, че в дълготраен проект ще заложи на подобряването на потенциала на работния състав и основаването на колективизъм в дирекцията .

„ Необходимо е да подобрим имиджа на пловдивската полиция, който в последно време беше разтърсен “ – съобщи старши комисар Тодоров. Той акцентира, че е поел да ръководи дирекцията в положително положение, а кадровите промени ще бъдат оповестени на по-късен стадий.

Полицейският шеф посочи, че полицията работи по 12 сигнала, свързани с изборния развой, като по 1 от тях към този момент има формирано бързо произвеждане , а другите се обработват.

Тодоров изясни, че сигналите касаят пазаруване на гласове и заличаване на пропагандни материали. За изборния ден целият състав на полицията ще бъде мобилизиран – увери комисарят.

На днешния празник на Министерство на вътрешните работи Тодоров е награден от вътрешния министър с Почетен знак Първа степен за безупречно осъществяване на служебните си отговорности. На церемонията в столицата 12 чиновници на пловдивската полиция ще получат парична премия от основния секретар на Министерство на вътрешните работи.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР