„Основна цел на всички партии в лявото пространство е изтръгването

...
„Основна цел на всички партии в лявото пространство е изтръгването
Коментари Харесай

Георги Тодоров: Да изтръгнем държавата от властта на мафията


„ Основна цел на всички партии в лявото пространство е изтръгването на страната от властта на мафията. Олицетворение на тази власт е ГЕРБ. Можем умерено да твърдим, че мафията конфигурира ГЕРБ във властта, а ГЕРБ съобщи страната на мафията “, съобщи претендентът за ръководител на Българска социалистическа партия Георги Тодоров на срещата-разговор „ Има опция “, проведена по самодейност на Политическа партия АБВ.

За да може това да се случи, би трябвало да се възвърне доверието на хората в политическата система. Призивите за подмяна на партиите с някаква друга форма на директна народна власт ни отклоняват от същността на казуса, а неприятните образците за ръководство без партии са задоволително красноречиви, безапелационен беше Тодоров.

Според него възобновяване на доверието е допустимо на първо място с създаване на нов образ на партиите както посредством промотирането на нови лица, по този начин и посредством ясни и открити дейности, които да демонстрират скъсването на зависимостите сред партиите и задкулисието. " Вярно е, че политическите партии съществуват, с цел да пазят стопански ползи, само че не на дребна група олигарси, а на необятни прослойки от популацията ", добави той.

В умозаключение Георги Тодоров заключи: „ Свалянето на ГЕРБ от власт и провеждането на почтени избори би трябвало да е обща цел на всички партии- както в лявото, по този начин и в дясното политическо пространство. За да имаме действителни свободи, развита стопанска система и благоденстващи жители, са нужни естествени партии, а не проведени незаконни групи за плячкосване на страната “.

Материалите в рубриката са предоставени от претендентите за ръководител на Българска социалистическа партия и се разгласяват без промени от редакцията. Редът за публикуването им е избран от чоп, изтеглен от ЦКПИ на 10 август.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР