Основна тема, по която в следващите години ще говорим още

...
Основна тема, по която в следващите години ще говорим още
Коментари Харесай

Време ли е да помислите за електрически автомобил?



Основна тематика, по която в идващите години ще приказваме още по-активно - и като жители, и като бизнес, и като страна - това е екологията и опазването на скъпите естествени запаси, които са на път да бъдат изчерпани.

Автомобилите са значимо перо в общото изпитание за по-добър живот, „ зелено “ бъдеще и по-малко въглеродни излъчвания, а ние се стремим да се развиваме точно в тази посока.

Електрическите коли в България, за разлика от други европейски страни, към момента са екзотика, само че в последната година се виждат все по-често по улиците на нашите градове. Тенденциите за бъдещето на автомобилната промишленост освен на локално равнище, само че и в международен мащаб са електрическите автомобили.

България е една от дребното европейски страни, в които покупката на електромобил към момента не се субсидира от страната, само че финансовото преимущество, което имате е, че можете да паркирате гратис в зоните за платено паркиране и че сте освободени от локален налог.

В момента на пазара има прелестни електрически коли от друг ценови клас от, през футуристичния, Volkswagen ID.4 до топ моделите на, на или електрическата S класа на Mercedes - EQS. Преди дни в България беше показана и следващата кола в премиум сегмента напълно на ток -. Така че посоката е ясна, тя е една, загадката е единствено какъв брой бързо считаме да се движим. Друг значим аспект е дизайна, в който автомобилните производители влагат много осъзнато в посока футуристична визия и комфорт. Говорим за количествена и качествена смяна в метода на живот.

В дълготрайна вероятност се чака делът на електрически коли осезаемо да се усили под въздействието на разнообразни разпореждания на регулативните органи, регламенти за CO2 и на цените сред електрически автомобили и коли с мотори с вътрешно горене (ДВГ).

Според калкулации на BloombergNEF се чака продажбите на електрически автомобили да набъбнат фрапантно през идващите няколко години, като се повишат от 3,1 милиона през 2020 година до 14 милиона през 2025 година

В международен мащаб това съставлява към 16% от продажбите на леки коли през 2025 година, само че някои страни реализират доста по-висок дял. В Германия да вземем за пример, електрическите коли съставляват близо 40% от общите продажби на коли до 2025 година

УниКредит Лизинг се впускат напълно отговорно в общата тактика за по-чист въздух и по-устойчив метод на живот посредством продукта си, който финансира закупуването на електромобил при преференциални условия.

Специално създаденият лизинг дава опция на клиентите си за нулева първична вноска, специфични лихвени условия, бърза и опростена процедура за кандидатстване и особено застрахователно предложение, което включва помощ при липса на заряд. Последното е доста скъпа алтернатива, която би избавила всеки заплеснат водач.

Истината е, че на фона на повишаващите се цени на газа и горивата, тяхното предложение идва таман в точния момент. Притежаването на автомобил на ток трансформира навиците ви и способства положителен резултат към околната среда, за едно по-добро „ зелено бъдеще “. Ние ще се свържем с УниКредит Лизинг, с цел да получим специфична оферта за финансиране на електрическия автомобил, който сме избрали – направете го и вие.

Материалът е квалифициран за УниКредит Лизинг ЕАД, дъщерно сдружение на УниКредит Булбанк АД.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР