Основен обект на обвиненията станаха JPMorgan Chase & Co и

...
Основен обект на обвиненията станаха JPMorgan Chase & Co и
Коментари Харесай

Американски банки без много шум запазват връзките си с Русия

Основен обект на обвиняванията станаха JPMorgan Chase & Co и Citigroup Inc, които съгласно изказванията, се възползват от малки врати в глобите, с цел да продължат да вършат бизнес в Русия, включитено с „ Газпром ”.

Дискусията обаче извади на ярко натиска, на който са подложени най-големите банки в Съединени американски щати – от една страна администрацията на Белия дом и Конгреса с въведените наказания против съветски финансови и бизнес структури и въпреки това – някои подмолни дейности на Министерството на финансите и други държавни департаменти, които мълчешком предизвикват банкови колоси, включително JPMorgan и Citigroup, да продължат да вършат бизнес с избрани стратегически съветски компании, обясниха пред Bloomberg хора, осведомени със обстановката.

В изявление за медията, прочут американски юрист в региона на икономическите наказания акцентира: „ Конгресът би трябвало да разбере, че държавното управление на Съединени американски щати не е наложило всеобхватно ембарго на Русия, към момента има бизнес-ниши, които са позволени. Така че Министерството на финансите ще продължи да организира срещи,...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР