Основателят на сайтът „19 муните“ Борис Ангелов заяви, че входната

...
Основателят на сайтът „19 муните“ Борис Ангелов заяви, че входната
Коментари Харесай

Запалиха вратата на издателя Борис Ангелов, според него - след разкрити схеми в земеделското министерство

Основателят на уеб сайтът „ 19 муните “ Борис Ангелов съобщи, че входната му врата е била запалена. Неизвестен е атакувал жилището му, като своевременната помощ на съседите е предотвратила по-голям случай. Според Ангелов и изданието му подпалването на вратата съответствува с разкрития направени от уеб страницата му.

Ето и какво написаха от „ 19 минути “ във връзка офанзивата:

Интересните условия са няколко. На първо място действието се развива в затворен комплекс с защита. Тоест, наложила се е организация.

На второ място закононарушението е осъществено с изключителна скорост, тъй като злосторникът не е забелязан от никого, до момента в който се е качвал, заливал е вратата и я е палил, а след това е слизал, което е лишило време. И е бил задоволително сръчен освен това да се покрие от камерите.

На трето място прокуратурата и Главната дирекция Национална полиция би трябвало към момента да проверяват предходни закани и напън от декември против Ангелов, изключително докладвания от защитата на комплекса интерес на незнайно към този момент лице дали той живее на същия адрес.

Любопитно е, че тогава събитията съответстваха с следствие на „ 19 минути “ за наддаването дали или не Бойко Рашков да остане на поста си като вътрешен министър в постоянното държавно управление.

На четвърто място следствията на „ 19 минути “ от последния месец към разкритията за горите, за които получихме предизвестие от името на зам.-министър, цитираните от нас следствия на други сътрудници като публицистите от Биволъ за горивата от запаса и поръчката на Държавен фонд Земеделие, последните разкрития на Мая Манолова за 1,1 млрд.лв., които ще бъдат разпределени еднолично в земеделието по схемата Автомагистрали, които единствено ние цитирахме, са значима информация за разсъждение.

Още повече, последното съответства по ден на издание с нападението против Ангелов. Което може да е инцидентно, може и да не е.

Ангелов се надява правоохранителните органи да намерят освен причинителя, само че и поръчителите на закононарушението.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР