Основателят на Microsoft Бил Гейтс падна на пето място в

...
Основателят на Microsoft Бил Гейтс падна на пето място в
Коментари Харесай

Бил Гейтс обедня сериозно заради развода си

Основателят на Microsoft Бил Гейтс падна на пето място в листата на Forbes с най-богатите хора в света след развода със брачната половинка си Мелинда, съобщи БГНЕС.

Гейтс се реалокира от четвърто на пето място, отстъпвайки на създателя на Фейсбук Марк Зукърбърг, след прехвърлянето на скъпи бумаги на обща стойност към 5,6 милиарда $ на някогашната му брачна половинка.
 Бил Гейтс проговори за връзката си с Джефри Епщайн Бил Гейтс проговори за връзката си с Джефри Епщайн
Основателят на Microsoft Бил Гейтс призна, че е направил голяма неточност, като е общувал с някогашния финансист Джефри Епщайн, който е обвин...

Управителят на активите на Гейтс, Cascade Investment, не е задължен да разкрива всички транзакции, свързани с прехвърлянето на активите на Мелинда Гейтс. Това се случва единствено в случай че се трансферират повече от 5% от каузи в компанията. Това значи, че сумата, платена от създателя на Microsoft на някогашната му брачна половинка, евентуално е още по-голяма от посочените 5,6 милиарда $. Не е известно и дали ще последват нови траншове.

Бил и Мелинда Гейтс завършиха процедурата си за бракоразвод предходната седмица. През последните месеци имаше разнообразни догатки за аргументите за раздялата на двойката. The Wall Street Journal заяви, че Гейтс е бил заставен да подаде оставка от борда на шефовете на Microsoft през 2020 година заради следствие на изказвания за несъответствуващи връзки с един от чиновниците. Журналистите на изданието не споделиха непосредствено, че сходни дейности са провокирали неодобрение у брачната половинка на Гейтс, само че намекнаха за това напълно явно.

Още:

Още от АМЕРИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР