Основателят на Huawei, Ren Zhengfei, споделя, че компанията му трябва

...
Основателят на Huawei, Ren Zhengfei, споделя, че компанията му трябва
Коментари Харесай

Huawei: Трябва да вършим работата си правилно, без значение дали сме добре със САЩ

Основателят на Huawei, Ren Zhengfei, споделя, че компанията му би трябвало да остане съсредоточена върху реализирането на своя капацитет. Тя не би трябвало да се задоволява със смекчената позиция на Доналд Тръмп.

В изявление за Financial Times той споделя, че Huawei ще се научи на доста от сегашните проблеми със Съединени американски щати. Производителят към момента би купувал от щатски снабдители, само че зависимостта към американски съставни елементи би трябвало да намалее.

„ Изявленията на Тръмп са положителни за американските компании. Ние имаме предпочитание да продължим да купуваме от тях. Ние не виждаме кой знае какъв резултат върху сегашните ни занимания. Фокусът ни продължава да бъде да вършим работата си вярно. “, споделя той.

Китайската корпорация е уверена във опциите си да създава свои чипсетове и хардуер като цяло. Непосредственият проблем с наложените наказания е лимитираният достъп до програмен продукт.

„ Нямаме доста проблеми с чиповете, можем да създадем множеството от нещата, от които имаме потребност. Нямаме огромни проблеми с нашия хардуер. Има резултат върху нашите софтуерни системи. “

По отношение на 5G мрежовата архитектура, Huawei към този момент е доставила над 150 000 базови станции по целия свят. Целта пред компанията е да достави общо 500 000 до края на годината.
Смятате ли, че даже при дефинитивно стабилизиране на обстановката със Съединени американски щати, респективно Гугъл, Huawei ще се опита да наложи своята операционна система в дълготраен проект?
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР