Основателят и шеф на Фейсбук Марк Зукърбърг заяви, че социалната

...
Основателят и шеф на Фейсбук Марк Зукърбърг заяви, че социалната
Коментари Харесай

Фейсбук не е организация за следене, обяви Зукърбърг пред Конгреса

Основателят и началник на " Facebook " Марк Зукърбърг съобщи, че обществената мрежа не е организация за следене , оповестяват международни организации.

Той направи коментара по време на чуване пред членове на Камарата на представителите на Съединени американски щати. Втори следващ ден Зукърбърг е изслушван от американските законодатели. Вчера Зукърбърг даде показания пред Сената . 44-ма сенатори го разпитваха в продължение на 5 часа.

 Зукърбърг разгласи: Фейсбук е в непрекъсната борба с Русия
Зукърбърг разгласи: Фейсбук е в непрекъсната борба с Русия

" Това е конкуренция. Те ще продължат да стават по-добри "

Днес шефът на обществената платформа акцентира, че ръководи софтуерна компания и не има вяра, че тя принадлежи към медийния или финансов бранш.

 Снимка 350178
Източник:

Относно абсурда с английската компания Cambridge Analytica, която непозволено е употребила персонални данни на милиони консуматори на " Facebook ", Зукърбърг отхвърли, че има паралели с организации за наблюдаване и разясни, че потребителите постоянно могат да изтриват информация, която разгласяват в мрежата.

 Зукърбърг призна за
Зукърбърг призна за " доста неточности " пред Сената

След абсурда с приключването на данни

Социалният медиен оператор има " инженери, които пишат код " за услуги, продължи той, само че призна, че мрежата също дава принадлежности за заплащане и видеосъдържание като спорт.

В понеделник " Facebook " стартира да уведомява потребителите , чиято информация е употребена непозволено от Cambridge Analytica, разкри той.

 Зукърбърг се извини за приключването на данни за потребителите на Facebook
Зукърбърг се извини за приключването на данни за потребителите на Facebook

Cambridge Analytica се възползва...

Зукърбърг призна, че негова персонална информация е била продадена на трета страна.

Той е безапелационен, че са " неизбежни " регулации в бранша.

 Снимка 350175
Източник:

" Топ целта " на компанията, съгласно него, е да се предотврати непознати артисти да се месят в изборите в Съединени американски щати и други страни . Той разкри, че обществената мрежа ще употребява нови принадлежности с изкуствен интелект , които към този момент са съумели да блокират десетки хиляди профили , които е открито, че са се намесили на изборите във Франция, Германия и Алабама.

Всички консуматори ще имат надзор над персоналните данни , увери той.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР