Основателно е недоволството на строителите, заяви заместник-председателят на ПГ на

...
Основателно е недоволството на строителите, заяви заместник-председателят на ПГ на
Коментари Харесай

„Обединени патриоти“: Недоволството на строителите е основателно

Основателно е недоволството на строителите, съобщи заместник-председателят на ПГ на „ Обединени патриоти “ Искрен Веселинов, съобщи БГНЕС.
Веселинов разяснява подписката, която представители на Камарата на строители в България внесоха в Народното събрание в отбрана на компаниите от сектора, както и апела им той да бе бъде обект на политически нападки.
„ Всички ние би трябвало доста да внимаваме, когато изричаме мощни думи във връзка с избрани браншове в стопанската система, тъй като всички те основават БВП и претовареност. Желанието ни да се представим за радикални борци за някаква истина постоянно може да заплаши бизнеса и работните места “, счита Веселинов.
Според него Българска социалистическа партия прави неточност, когато „ тиражира недоказани обвинявания “ за целия отрасъл с изказванието си фалшив градеж на българските автомагистрали и пътища, както и с настояванията си за самостоятелна експертиза.
„ Четири години от биографията ми са свързани с работа в системата на пътищата. Мога да кажа, че пътищата в България дават отговор на стандартите.
Има голям брой проблеми, които надали мога „ на крайник “ да разясня и които дават отражение върху качеството на пътищата, само че те значително са предпоставени от неправилни законодателни и административни решения “, счита Веселинов, а за образец даде незадоволителния надзор върху материалите.
„ Силно се надявам този вид акции против браншове от българския бизнес да нямат за цел фактически неглижирането на българските компании, надлежно възходът на непознати огромни компании, които да употребяват българските за подизпълнители “, добави още депутатът.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР