Осмото издание на Витоша летен фест е тази неделя, 10

...
Осмото издание на Витоша летен фест е тази неделя, 10
Коментари Харесай

Шабан Мустафа ще атакува рекорда на Витоша летен фест тази неделя

Осмото издание на Витоша летен фест е тази неделя, 10 юли, от 11 часа на х. Момина канара. Спортният празник се провежда от „ София – европейска столица на спорта “ и включва планинско колоездене, планинско тичане с атрактивен награден фонд, туристически поход, безвъзмезден алпийски тролей над Боянската река, национални танци, песни, томболи, доста игри с награди и забавление. Отново за положителното въодушевление ще се погрижи известният национален артист Александър Александров – Алекс.

Шабан Мустафа към този момент е печелил на Витоша летен фест – през 2017 година той бе най-бърз в третото издание по 12-километровото трасе. Редом до него в този момент се чака да застанат и други изтъкнати състезатели в планинското тичане и колоездене. Стартът на спортистите по маршрут „ Кумата “ е в 11:00 часа, велосипедистите потеглят в 11:10 часа за една или три обиколки по 7/20 км трасе „ Копитото “, а в 11:20 часа е началото на туристическия поход (без регистрация) по 3,5 км маршрут „ Обичам Витоша “ с дълготрайност към 2 часа.

Регистрацията за надпреварите това лято още веднъж е без стартова такса, а линкът за записвания е:. Там са оповестени разпоредба, детайлна информация, карта на трасетата, изискванията за присъединяване, възрастовите групи, премиите и детайлности за безплатния превоз за участниците и други Препоръчително е авансово записване. В деня на феста колите ще бъдат допускани и паркирани до Златни мостове.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР