Осмият редовен Конгрес на Българския футболен съюз стартира днес, като

...
Осмият редовен Конгрес на Българския футболен съюз стартира днес, като
Коментари Харесай

Делегати от 506 клуба избират новия президент на БФС


Осмият постоянен Конгрес на Българския футболен съюз започва през днешния ден, като в борбата за президентския пост на централата влизат трима претенденти – досегашният президент Борислав Михайлов, Любослав Пенев и Ивайло Дражев, съобщи кореспондент на БГНЕС. Право на присъединяване в днешния Конгрес имаха 546 клуба, от които в залата участваха 506 регистрирани делегати.

Заседанието бе намерено от борещия се за четвърти мандат Борислав Михайлов, след който се изрече и министърът на спорта Красен Кралев, който обобщи плановете на ММС за развиване на футбола и отличното съдействие с БФС.

Още при започване на Конгреса не липсваше напрежение, откакто другите двама претенденти за президентския пост на футболната ни централа не бяха позволени в залата. Причината – че и двамата трябвало да изчакат тайния избор на комисиите.

Иначе още при идването си Любослав Пенев съобщи, че чака да завоюва изборите. Очаквам победа и най-много чакам демократични избори “, съобщи някогашният народен селекционер пред медиите.

От своя страна Дражев изрази възмущението си към организацията на Конгреса. “Аз съм първият регистриран пратеник от Ботев Болярово. Ще дойда към 22:30 тази вечер, тъй като някой е решил, че ще прави почасово конгрес с външни хора. Вътре има най-малко 200 души, които не са определени лица от футболни клубове. Не знам дали не би трябвало да участва прокуратура или ГДБОП. Това не е мач “, разяснява някогашният президент на Черноморец Бургас. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР