Осмата по резултат политическа формация на предсрочния парламентарен вот -

...
Осмата по резултат политическа формация на предсрочния парламентарен вот -
Коментари Харесай

Възраждане се утвърди като новия патриотичен лидер

Осмата по резултат политическа групировка на предварителния парламентарен избор - партия " Възраждане ", дефинира резултата си като добър, само че не отличен, защото огромната цел - влизане в Народното събрание, не е реализирана.  Лидерът Костадин Костадинов предвижда, че ще има държавно управление, само че с пай небосвод и нови предварителни избори след 6-7 месеца. 

Макар да не реализираха задачата си да влязат в Народното събрание, от " Възраждане " са удовлетворени от резултата.

" " Възраждане " изрично се утвърди като най-голямата политическа мощ в патриотичния бранш и като новия родолюбив водач в България ", съобщи пред БНР сподели водачът на групировката Костадин Костадинов.

Според него аргументите за по-ниската изборна интензивност се дължат на дейностите на Министерство на вътрешните работи. " Всъщност там, където изборната интензивност се е сринала, сринала се е там, където нормално се купуват гласове ", сподели той.

Според него показаният от Слави Трифонов проектокабинет може да получи непредвидена поддръжка. 

" След понеделник, когато бяха оповестени проектите на Слави Трифонов за бъдещо държавно управление, този план явно стартира да ерозира, само че аз не считам, че ще има проблем с гласуването на това държавно управление. Защо подценявате опцията Бойко Борисов да гласоподава за държавно управление, което той знае, че в този случай няма да бъде сполучливо, само че той има интерес от това държавно управление. В момента демонстрира, че го е боязън от служебния кабинет. Всъщност не от служебния кабинет. Страх го е от Бойко Рашков. Ами в случай че Движение за права и свободи решат да го поддържат? Защо да нямаме държавно управление на малцинството с поддръжката на ГЕРБ и на Движение за права и свободи? ", изрече той една догадка.

Подобно държавно управление би имало къс небосвод и ни чакат нови предварителни избори след 6-7 месеца, предвижда Костадинов.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР