Ослепителна блондинка срещна бездомник пред супермаркета, омъжи се за него

...
Ослепителна блондинка срещна бездомник пред супермаркета, омъжи се за него
Коментари Харесай

Ослепителна блондинка предложи пари на бездомник пред супермаркета, последвалото е смайващо

Ослепителна русокоска срещна скитник пред супермаркета, омъжи се за него и му роди две деца. Сърцераздирателната й любовна история се появи в обществената мрежа TikTok.

В едно от видеата си Жасмин Гроган описа по какъв начин пред магазина срещнала бездомника на име Маколи Мърчи. Тя решила да помогне на непознатия и му предложила пари, само че той отказал.

"Влязох вътре и започнах да пазаря, без да спирам да мисля за него.

След това излязох на открито и попитах дали мога да му оказа помощ, само че той отхвърли. Но ме попита дали бих желала да ми помогне да сложа покупките си в таксито и аз се съгласих ", спомня си Жасмин.

В знак на признателност тя му дала храна, наела му стая в хотел и му купила мобилен телефон. Още на идващия ден новите познати излезли на вечеря.

След ресторанта русокоската поканила Маколи в дома си, с цел да опитва облеклата, които му била купила.

"Взех му нови облекла и му споделих, че може да остане през нощта, само че в последна сметка той остана доста повече от една нощ. Веднага се влюбихме един в различен. Знаех, че той е мъжът за мен. Беше толкоз благ ", споделя тя.

След известно време Маколи предложил брак на обичаната си, а тя го дарила с две деца.

"Толкова се веселя, че пътищата ни се пресякоха и имам вяра, че всичко се случва с причина. Той направи живота ми доста по-добър и в този момент не мога да си го показва без него ", споделя още Жасмин.

Клипчетата, в които младата жена споделя историята си, събраха над 7 милиона гледания в TikTok и куп трогателни мнения. "Това е необикновено очарователно ", "Вие сте ангел, и двамата сте огромни късметлии и се заслужавате един различен ", "Сълзите ми не стопират да текат ", пишат трогнатите до дъното на душата си интернет консуматори. /

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР