Оскандаленият служебен министър на Румен Радев - Бойко Рашков, отново

...
Оскандаленият служебен министър на Румен Радев - Бойко Рашков, отново
Коментари Харесай

ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Бойко Рашков беснее след въпрос на Ива Николова: Дръжте се прилично! Вие проверете коя е банката на Борисов - близо сте до него! Няма да ви отговарям повече

Оскандаленият длъжностен министър на Румен Радев - Бойко Рашков, още веднъж хвърля фишеци за инспекциите на построяването на автомагистрала " Хемус ", с цел да разсейва жителите от хилядите проблеми и афери на едноличната половин годишна тирания на боса си от " Дондуков " 2 дни преди изборите.

Вчера Министерство на вътрешните работи шефът и някогашен абсурден следовател с прякора Дамаджаната сътвори невиждан парадокс с фразата, че " средства, отпуснати от бюджета предплатено за градежа на автомагистрала " Хемус ", са минали през една банка, благосъстоятелност на Бойко Борисов, със притежателя на която той е имал общи компании ". И добави, че " един от известните строители на пътища от началото на годината е превел 21 млн. лв. в Обединените арабски емирства ". Като се зарече през днешния ден да показа документи.
свързани новини216482на 05.11.202182084на 04.11.2021
Борисов отговори незабавно на обвиняванията, като съобщи: " Рашков, в случай че не кажеш през днешния ден коя е банката ми, на следващия ден ще заведа дело против клюка против теб. Аз не съм притежател на никаква банка. Незабавно кажи и се извини, аз нямам никаква банка ". " Как да се защитя, без да ѝ знам името, да излезе и да каже всичко ", добави той и уточни Румен Радев като гарант на следващите изцепки на Рашков, защото жителят на президентството към този момент вижда, че губи изборите.

Вчера балони с обичаната си дъвка " Хемус " прави и любителката на дантели, която извършва ролята на районен министър - Виолета Комитова, откакто откри в Троян мост, издигнат от Николай Нанков в качеството му на министър на районното развиване от държавното управление на ГЕРБ, проектирало и осигурило финансирането на оборудването. Тя обаче съобщи, че не знаела за акциите на сътрудника си Рашков, нито за какво се организират.
свързани новини146445на 04.11.2021
" Току-що получихме информация, че някои от тези, които превеждат пари в Дубай, възнамеряват да вършат среща в Гърция тези дни и да провеждат митинг в центъра на София с тежките машини " пусна поредна фойерверка вътрешният министър.

Рашков продължи с персоналните офанзиви против водача на ГЕРБ Бойко Борисов, обвинявайки, че някогашният министър председател е отишъл да инспектира сектор от автомагистрала " Хемус " в региона на Търговище, който в този момент се бил срутил и тежки машини го изривали сега.

Назначеният от Радев вътрешен министър обявява още веднъж лъжите и подправените фотоси на ръководителя на ГЕРБ, потвърждавайки, че част от парите, които са изнасяни от " Хемус ", се прибирали назад и по този начин се пълнели чекмеджетата на Бойко Борисов.

На въпрос на ПИК TV кой е индивидът, който е изнесъл 21 млн. в Дубай, информацията от Васил Божков ли идва и има ли банка Бойко Борисов и коя е тя, Рашков опита да се измъкне, като сподели, че не знае дали да дава отговор. " Дали има, или няма банка, вие отговорете на този въпрос, вие сте покрай него. И не ме репликирайте, завърших с този въпрос. Няма да давам отговор повече ", съобщи Бойко Рашков.

Журналистът Симеон Милков също взе думата и попита дали Бойко Рашков ще проверява Явор Божанков от Българска социалистическа партия, който е най-големият покупател на гласове във Великотърновоско.

" Г-жо Николова, в случай че обичате, дръжте се по-прилично.Това " дрън-дрън " го използвайте във вашата политическа организация ", атакува Бойко Рашков водещата на ПИК TV Ива Николова.

" Какво общо има банката с цялата тази работа, не мога да схвана. Вие си питате по други въпроси ", измъкна се вътрешният министър на въпрос дали банката на Бойко Борисов е обвързвана с Цветелина Бориславова. Все отново копоят на Радев посочи, че това не било банката на Бориславова.

" Банката е на един човек, който е в доста близки връзки с Бойко Борисов. В доста близки връзки са били Борисов, Румен Николов-Пашата, Маргините, Маджо ", изръси Рашков.

Стигна се и до скандал, откакто вътрешният министър изиска служители на реда да изведат от залата Симеон Милков, защото е псувал. Милков обаче продължи да упорства да му се отговори на въпросите и Рашков и останалите представители на конференцията прекъснаха брифинга и напуснаха залата.

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР