Осигуряването на ипотечен заем е важна стъпка по пътя към

...
Осигуряването на ипотечен заем е важна стъпка по пътя към
Коментари Харесай

5 интелигентни моменти за фиксиране на лихвен процент по ипотека

Осигуряването на ипотечен заем е значима стъпка по пътя към притежаването на жилище и в доста случаи това е една от последните стъпки преди закупуването на жилище. Но има доста решения, които би трябвало да вземете, преди да извършите това и едно от най-важните, които ще вземете, е по кое време да заключите ипотечния си %.

В края на краищата, лихвеният % по вашата ипотека може доста да повлияе на месечните ви заплащания и на общата цена на вашия дом. Просто погледнете настоящата лихвена среда, време, когато лихвите по ипотечните заеми са над два пъти по-високи, в сравнение с през 2020 година и 2021 година Само леко нарастване на лихвения % може да окаже доста въздействие върху цената на вашия заем, тъй че кредитополучателите на ипотечни заеми в този момент заплащат доста повече, в сравнение с преди няколко години, с цел да си купят жилище.

Така че, в случай че планирате да закупите жилище, значимо е да осигурите допустимо най-хубавата ипотечна рента по вашия заем. Но с цел да извършите това, ще трябв...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР