Осигурилият си титлата във френската отбор на допусна равенство 3:3

...
Осигурилият си титлата във френската отбор на допусна равенство 3:3
Коментари Харесай

Дубъл на Мбапе не помогна на Пари Сен Жермен срещу Страсбург

Осигурилият си купата във френската тим на позволи тъждество 3:3 при гостуването си на в дуел от 35-ия кръг на шампионата. С това реми ПСЖ събра 79 точки, като води с 14 пред втория.

пък е пети с 57 и се бори за място в евротурнирите. Двубоят стартира чудесно за домакините, които поведоха в резултата още в третата минута посредством. Той беше изведен в наказателното поле и съумя от близка отдалеченост да промуши топката сред краката на вратаря.

До края на полувремето парижани стигнаха до тъждество посредством Килиан Мбапе в 23-ата минута, който асистира на Ашраф Хакими в 64-ата за цялостния поврат. В 68-ата минута Мбапе направи резултата 3:1 в интерес на ПСЖ. След това настъпи разпределяне в редиците на гостите. Четвърт час преди края Марко Верати си означи автогол, а в 90-ата минута Антони Каси донесе равенството след неубедителна интервенция на Донарума.

С двата си гола против Страсбург Мбапе изпревари Златан Ибрахимович във безконечната класация на голмайсторите за ПСЖ. Той към този момент има 115 попадения, до момента в който шведът, който сега е част от Милан, има 113. Номер 1 е Единсон Кавани със 138.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР