Още в самото начало, при първото служебно правителство на Радев,

...
Още в самото начало, при първото служебно правителство на Радев,
Коментари Харесай

ИЛИЯН ВАСИЛЕВ РАЗКРИ: Президентството има пътната карта на Турски поток

" Още в самото начало, при първото служебно държавно управление на Радев, бе подложен този въпрос. Получих информация, че са се сдобили с пътната карта. Дали е оригинал или копие - нямам никаква визия, само че знам, че те я имат ", това съобщи дипломатът Илиян Василев в предаването " ЕвроДикоФ " на телевизия " Евроком ".

" Казаха ми, че тя е дадена от Влади Малинов (шефът на " Булгартрансгаз ", б.р.), тъй като неговата позиция, че той няма това копие, е несъстоятелно ", изрично продължи той.

" Сега тази карта е известна, задържа се и доколкото ми е знае се трансферирана към ДАНС, тъй като там ДАНС я засекретява и по-трудно става достъпът. Защо тя е секретна - един Господ знае ", продължи Илиян Василев.

" Радев я крие, тъй като разгласяват ли картата, ГЕРБ отиват на кино ", безапелационен бе дипломатът.

" Предателството, което има в пътната карта, не касае единствено " Турски поток ", а това и че дължат с Пеевски (б.р. Бойко Борисов) едни пари на Путин ", акцентира Илиян Василев.

По думите му интеконконекторът с Гърция коства 1,3 млн. евро на линеен километър, а " Турски поток " е 2,97 млн. на линеен километър.



Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР