Още в първия месец на 2018 година OUKITEL се готви

...
Още в първия месец на 2018 година OUKITEL се готви
Коментари Харесай

Първа информация за новия OUKITEL U18 с екран подобен на iPhone X

Още в първия месец на 2018 година OUKITEL се готви да показа на пазара своя нов смарт телефон, който се чака да стане идващия „убиец“ от страна на OUKITEL. Телефонът ще има екран с дизайн на iPhone X, само че с ново съответствие на страните – 21:9, с което той ще бъде доста по комфортен за потребление с една ръка.
OUKITEL към този момент е завършил работата върху новия U18 и тества първата версия на софтуера. OUKITEL U18 разполага с 5,85-инчов екран с резолюция 1512х720 пиксела (HD+). Екранът с 21:9 съответствие е по-тесен спрямо другите смарт телефони и по този метод мобилното устройство е доста по-удобно за потребление с една ръка. Телефонът ще има 4 GB оперативна памет, 64 GB флаш-диск и ще предложи гладка и бърза работа.

OUKITEL заяви още, че производството на новия смарт телефон OUKITEL U18 ще стартира до края на месец януари. Съвсем скоро U18 ще може да бъде забелязан в формалния уебсайт на OUKITEL. За да получите по-пълна информация за новото устройство, преглеждайте формалната Фейсбук страница на OUKITEL.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР