Още в първия епизод на документалната поредица Arnold, която проследява

...
Още в първия епизод на документалната поредица Arnold, която проследява
Коментари Харесай

Арнолд Шварценегер за побоя и трудното си детство

Още в първия епизод на документалната поредност Arnold, която наблюдава пътя на Арнолд Шварценегер от Австрия до бодибилдинга, Холивуд и политиката, артистът приказва за сложното си детство.
 Арнолд Шварценегер и Мария Шрайвър - в какви връзки са след развода и извънбрачното дете
След развода и извънбрачното дете - в какви връзки са Арнолд Шварценегер и Мария Шрайвър

13 години по-късно

Арнолд споделя, че дружно с по-големия си брат Майнхард са имали в действителност мъчно детство, израствайки в австрийското село Тал. Шварценегер е роден две години след края на Втората международна война и споделя, че татко му Густав е бил член на паравоенното крило на нацистката партия.

Той е взел участие в нашествието на Ленинград и артистът коментира, че е бил покрит под руините на постройка в продължението на три дни. След войната се е прибрал вкъщи, измъчен от посттравматичен синдром.

" Австрия беше страна на съкрушени мъже. Мисля, че имаше моменти, в които татко ми в действителност страдаше. " Арнолд Шварценегер разказва татко си като тиранин и доста недопечен полицейски чиновник.

По думите на артиста Густав Шварценегер се е държал извънредно сурово с него и брат му, като се е опитвал ги кара непрекъснато да се съревновават. За правото на закуска или за това кой ще донесе първи цветя на майка им.

споделя, че татко им постоянно ги е биел с колани, а държанието му е ставало даже по-лошо, когато е пиел. " С брат ми ставахме очевидци на шизофренично държание вкъщи. "

Актьорът разяснява, че от време на време татко му бил благ и се е държал добре, само че в други моменти, когато се е прибирал пийнал в три сутринта и е започвал да крещи. Но това не е бил проблем единствено в техния дом, тъй като е знаел и за други деца в съседство, които също са били пребивани от бащите си.

Физическото и психическо принуждение, което е преживявал, единствено е подсилвало фантазията му да замине за Америка. Нещо, което реализира през 1968 година, когато е на 21 години.

Само три години по-късно той към този момент е спечелил най-престижния шампионат в бодибилдинга - Мистър Олимпия, само че схваща, че брат му е умрял. Той е карал пийнал и се е врязал в телефонна кабина, което е предизвикало и гибелта му.

Арнолд Шварценегер счита, че брат му е почнал да бие точно поради всички контузии от детството. Защото е бил по-чувствителен и внимателен от него и се е справял с насилието по-трудно.
 Арнолд Шварценегер и има вяра ли в живота след гибелта
Какво мисли Арнолд Шварценегер за гибелта

Актьорът е разгневен от мисълта, че хората не са безсмъртни

От Insider напомнят, че Густав Шварценегер е умрял от инфаркт през 1972 година - година след гибелта на Майнхард. Майката на Арнолд - Аурелия, пък е умряла през 1998 г.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР