Още в началото в декларацията на ПП се знаеше, че

...
Още в началото в декларацията на ПП се знаеше, че
Коментари Харесай

Зафиров: Предоставяне на оръжие на Украйна като предварително условие за правителство, е провокация

Още първоначално в декларацията на Политическа партия се знаеше, че има заложени и наши цели. Външнополитическата част е неприемлива за нас. Вносителите от Политическа партия са били наясно, че декларацията няма по какъв начин да мине и по-скоро е имала имиджов темперамент. Предоставяне на оръжие на Украйна, като авансово изискване, е провокация. Това съобщи за предаването " Офанзива " по Нова нюз зам.-председателят на Българска социалистическа партия Атанас Зафиров.

Самите вносители от Политическа партия не направиха опит да обяснят претекстовете за декларцията и да потърсят поддръжка.

" Ние водихме диалози с тях, само че се обосновахме и беше ясно, че няма да ги подкрепим. Съгласни сме с търсенето им на разговор и битката с неравенствата. Разговорите би трябвало да се пред цялото общество без задкулисие ", прикани той.

По думите му " Възраждане " не желае никаква връзка и се самоизключват.

" При трети мандат не бихме подкрепили тях и Движение за права и свободи. Недопустим компромис е държавно управление на малцинството, тъй като би било неустойчиво. Известен провокативен детайл има в изписването на точката за даване на оръжие на Украйна като авансово изискване ", уточни Зафиров.

Според него Българска социалистическа партия е очаквала президентът да наложи несъгласие на даването на оръжие и се усеща предадена. А всеобщите уволнения на хора от левицата са още по-голямо изменничество, счита той.

Целия диалог гледайте във видеото.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и ! 

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР