Още в началото на тази година стана ясно, че Bugatti

...
Още в началото на тази година стана ясно, че Bugatti
Коментари Харесай

Последните три Chiron-а за Европа носят името на дъщерята на Еторе Бугати

Още при започване на тази година стана ясно, че Bugatti към този момент няма да създава Chiron, а всеки от колите към този момент си има нов притежател. За да затвърдят края на доставките за Европа, френската компания показа лимитирана серия от три автомобила, два Chiron-а и един Chiron Sport, които получават името на едно от децата на Еторе Бугати. Последните три Chiron-а носят името Лебе (L'Ébé), както е и името на най-голямата щерка на Бугати.
`Последните

Колите сами по себе си са специфични с това, че поставят завършек на европейската версия на този модел, а също така се отличават и с някои специфични детайли. Такива да вземем за пример са златистите акценти по джантите и предната решетка, както и напълно карбоновото купе. Златистите акценти не престават по емблемите, капакът на мотора и надписа L'Ébé върху долната част на задното крило.
`Последните

В интериора също може да бъде открит сходен надпис върху централната подпора, седалките и праговете. Върху корите на вратите пък е изобразена историята на Bugatti с някои от най-емблематичните модели на марката. Всъщност Лебе не е доста известна персона, въпреки точно тя да написа книгата „ The Story of Bugatti” (Историята на Bugatti). Родена е през 1903 година и е извънредно близка до своя татко, който „ скрива “ буквите си в името ѝ.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР