Още в началото на кариерата си Гери-Никол сe провъзгласи за

...
Още в началото на кариерата си Гери-Никол сe провъзгласи за
Коментари Харесай

Красавица от Игри на волята извая удивително тяло в залата

Още при започване на кариерата си Гери-Никол сe прогласи за доста неща, в това число, че е " яката дупара ", както изпя самата тя.

Не може да се отхвърли, че певицата е талантлива с естествени извивки, само че никога не е единствената. В трети сезон на " Игри на волята " видяхме, че има доста девойки, които са със спиращи дъха фигури, резултат от неуморни тренировки във фитнеса.

Безспорно е, че Габи попада в тази категория и напълно умерено би станала " Мис секси дупе ", в случай че се организираше подобен конкурс у нас.

Ако Габи желае да грабне в миналото подобен приз, то би трябвало да си подаде документите за бразилския конкурс " Мис бум-бум ". На него обичайно се избират дамите с най-сексапилни и обилни задни елементи, а тя несъмнено има какво да покаже, в случай че съдим от сторитата и фотосите, които качва. Габи постоянно пуска видеа и фрагменти от фитнеса, на които демонстрира с какви тренировки вае формите си.

Хубавицата е много дейна в залата, където тренира два пъти на ден, а всичко това е съчетано с доста прецизна диета. Габи си има и съществено ентусиазъм за тежките тренировки. Тя има нов мъж до себе си. На стори се появи буйна целувка сред нея и бабанка, който се споделя Антон и има в действителност впечатляваща физика. По всичко проличава, че точно фитнесът е огромната пристрастеност в живота му, а евентуално и специалност, написа Vbox7.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР