Още в началото на годината списание GQ написа за него,

...
Още в началото на годината списание GQ написа за него,
Коментари Харесай

24 снимки, които показват защо Тимъти Шаламе е най-стилният мъж тази година

Още при започване на годината списание GQ написа за него, че е „ бъдещето на мъжката мода “, а в този момент го изкачи на върха на класацията си за най-стилни мъже, която включва общо 50 известни имена. Да, съумя да измести даже Брат Пит и Дейвид Бекъм, и то изцяло справедливо, тъй като всяка една негова поява е следващ урок по жанр. Нещо, което в мъжката мода е малко по-трудно постижимо. Н но без значение от това той съумява всякога да бъде друг, неочакван и извънредно моден.

Може би още помните оня ослепителен нагръник на Louis Vuitton, с който Тимъти се появи на премиите „ Златен Глобус “ и провокира двуполюсни реакции.



Несъмнено съумя да прикове и вниманието на аления килим на последния кино фестивал във Венеция с тоалета си на Haider Ackerman, макар че тогава мнозина повече любопитстваха дали в действителност има връзка с партньорката си от кино лентата „ Кралят “. Нещо, което малко по-късно се удостовери от други техни общи фотоси.



Любимец ни е този Шаламе, който толкоз харесахме в, а в този момент след „ Един дъждовен ден в Ню Йорк “ на изцяло ни плени с лекотата, с която се превъплъщава в облиците си.

Точно с тази лекост съумява да покаже и на стилния свят, че мъжете могат да носят костюм в ярки цветове или във флорален принт (да, за какво не!), че не е наложително този костюм да бъде носен с публични обувки и че даже черното има по какъв начин да излезе оттатък класиката, която от време на време е малко скучна. „ Много артисти поемат опасности на аления килим, само че Тимъти Шаламе носи най-нетрадиционните дизайнерски тоалети и съумява да наподобява толкоз елегантно в тях, като че ли носи елементарен смокинг “, споделят от GQ, а ние няма по какъв начин да не се съгласим с тях, изключително откакто в този момент отново си припомняме тоалетите му през последните години.



 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР