Още цял месец пътуването по магистрала Тракия в района на

...
Още цял месец пътуването по магистрала Тракия в района на
Коментари Харесай

Ремонтът на "Тракия" при Чирпан ще се проточи до края на юли

Още цялостен месец пътуването по автомагистрала " Тракия " в региона на Чирпан - Стара Загора ще е призрачен сън за водачите. Днес стана ясно, че очакванията за край на ремонта в средата на юли са напразни. Неотдавна от Агенция " Пътна инфраструктура " уверяваха, че поправките по трасето могат да приключат до 15 юли. Но проблемите по правата не престават да извират, твърди новият председател на АПИ - Апостол Минчев.

" Проблемите са няколко. На първо място организационни въпроси, касаещи компаниите подизпълнители, на второ място - имаше от една от компаниите некачествено осъществяване, дължащо се на неспазване на технологии, на несъгласувани с нас материали. И на трето място, усложненията, идващи от краткотрайни метеорологични условия ", изясни Минчев пред Българска национална телевизия. 

Ремонтът, който сега предизвиква жестоки тапи - трафикът в разгара на лятото се усилва, ще коства към 90 милиона. От АПИ и от пътната полиция поучават водачите, пътуващи по " Тракия ",  да се въоръжат с самообладание, да съблюдават рестриктивните мерки и по опция да си избират различни направления. 

 

След Стара Загора в посока Бургас също предстои подобен ремонт. Тапите там евентуално ще са следващата година. 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР