Още трима мъже обвиниха известния холивудски актьор Кевин Спейси в

...
Още трима мъже обвиниха известния холивудски актьор Кевин Спейси в
Коментари Харесай

Още трима мъже обвиниха Кевин Спейси в сексуални посегателства

Още трима мъже упрекнаха известния холивудски артист Кевин Спейси в полови похищения, съобщи ТАСС, като цитира информация на уеб страницата за звезди TMZ.com.
Сексуалните похищения били осъществени във Англия. Единият от тримата мъже увери, че е станал обект на нежелано внимание от страна Спейси в Лондон през 1996 година
Друго полово посягане било осъществено от артиста в английската столица през 2008 година Още един мъж твърди, че Спейси се нахвърлил сластно върху него в Глостър, Англия, през 2013 година
Нито една от хипотетичните три жертви на полови похищения не е разкрила самоличността си. Според TMZ.com, английските правозащитни органи са почнали следствие. Във Англия към този момент са заведени шест правосъдни каузи против американската звезда по отношение на обвинявания в полови похищения.
В Съединени американски щати аналогични следствия, свързани със Спейси, се правят от правозащитните органи в Лос Анджелис и щата Масачузетс.
Петдесет и осем годишният Спейси е повторен притежател на премията Оскар - през 1996 година завоюва наградата за артист в поддържаща роля за "Обичайните обвинени ", а през 2000 година - оценката за най-хубав артист за "Американски прелести ".
Той е прочут и с присъединяване си в сериала "Къща от карти ", от който бе изпъден поради предявените против него обвинявания в полови похищения.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР