Още снощи той е бил в готовност да изпрати наш

...
Още снощи той е бил в готовност да изпрати наш
Коментари Харесай

Министър Младен Маринов С Последни Разкрития За Самолетната Катастрофа

Още нощес той е бил в подготвеност да изпрати наш екип, с цел да оказват помощ в издирвателната интервенция, само че македонският му сътрудник е декларирал, че за момента такава помощ не е нужна.

Министър Маринов не пожела да каже кои са починали, защото късно нощес посредством изявления в медии се оказа, че самоличността на мъжа е объркана. Маринов съобщи, че съгласно документи знаят кои хора е трябвало да бъдат на борда, само че до момента в който няма цялостно удостоверение за самоличността им, той не желае да споделя имена, с цел да не става комплициране. " Все отново става дума за човешки ориси, една такава неточност е неприемлива ", съобщи Маринов.

Той добави, че са подхванати дейности от българска страна за диалог с околните, написа Пик. " Според управляващите в Македония няма оживели ", сподели още Маринов.

" Над 10 пъти разговарях с министъра на вътрешните работи. Връзката е непрестанна, само че повече детайлности ще можем да заяви, откакто се доближи до мястото на злополуката ", заключи вътрешният министър.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР