Още шест влюбени двойки стартираха своето вълнуващо приключение в най-позитивното

...
Още шест влюбени двойки стартираха своето вълнуващо приключение в най-позитивното
Коментари Харесай

Перничаните Михаела и Венцислав спечелиха втория седмичен имунитет в Един за друг 5

Още шест влюбени двойки стартираха своето вълнуващо премеждие в най-позитивното любовно риалити в телевизионния ефир - “Един за различен ”. Във втория епизод за сезона на тестване бяха сложени техните познания по география, ръководство на моторни и немоторни транспортни средства и работата им в екип. Предизвикателството докара до голям брой занимателни моменти за феновете, както и за водещите на формата - Емо Чолаков и Мария Игнатова.

В края на атрактивните пътешествия, Михаела и Венцислав от Перник победиха, преминавайки трасето без нито една неточност и завоюваха втория седмичен имунитет. Най-бавно до своята последна дестинация доближиха Елизабет и Йордан, които компенсираха изоставането със ужасно възприятие за комизъм и самоирония. Предпоследни, единствено на няколко минутки пред тях, се оказаха строителният бизнесмен Светослав и неговата брачна половинка Сияна, които изпитаха съществени усложнения с карането на триколка и навигацията в зимни полеви условия.

Основна роля в днешния епизод изиграха и първите седем двойки в предаването, които способстваха за положителното въодушевление на новодошлите. По своя концепция участниците, които прекрачиха Вилата на любовта на 14-и февруари, поставяха новите си съквартиранти в разнообразни рискови обстановки, влизайки в ролята на спомагателен личен състав, асистент-водещи и редактори.

Последни на полигона излязоха Ивана и Ивайло, които се срещат на кастинга на телевизионно риалити. Двойката желае да пребори стигмата, която тегне над двойките с по-голяма възрастова разлика, доказвайки, че същинската обич може да преодолее всичко по пътя си. Те приключиха на второ място в днешното класиране, единствено на крачка от успеха.

Гости на водещата Денислава Велкова в подкаста “Един без различен ” са поп-фолк звездата Роксана и финалистът от “Игри на волята ” сезон 5 - Мартин Николов - Елвиса. Тримата дружно ще обсъдят новите шест двойки в “Един за различен ”. Епизодът с тяхното присъединяване към този момент е наличе в , и .

От идната седмица епизодите на “Един за различен ” ще се излъчва от петък до неделя в 20:00 ч. Коя ще е първата отстранена двойка? И по какъв начин ще се спогодят новите съквартиранти във Вилата на любовта? Не пропускайте новите епизоди на най-позитивното риалити в ефира.

Всичко за „ Един за различен “ може да следите в формалните профили на предаването във,  и, както и на на предаването.  
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР