Още с пристъпването на ноември, когато есента още не си

...
Още с пристъпването на ноември, когато есента още не си
Коментари Харесай

Блясъкът на красивата коса

Още с пристъпването на ноември, когато есента още не си е тръгнала с всички тези красиви цветове, с които ни обгръща, усещаме, че празничният сезон е единствено на няколко седмици разстояние. Сезон, в който празненствата са по-уютни, по-пищни и по-бляскави. Готови сме да извадим всички облекла с пайети от дрешника си, с цел да танцуваме под светлините на нощта. Но пък за какво би трябвало да чакаме специфичен мотив, когато можем да се насладим на всеки един момент, когато можем да танцуваме и под слънцето. По-ярко се отразява то в очите, в облеклата и най-много в косата ни. Защото даже и най-перфектният тоалет няма да наподобява добре, в случай че не сме се погрижили за прическата си. И няма потребност тя да е комплицирана, по-важно е самата коса да бъде здрава, плътна и леко стилизирана.


 Политически водачи в напреднала фаза на корупция 6 ноем 2022 | „ Има напреднали следствия за корупция против политици и данните набъбват с всеки ден. Сред тях има и водачи...
Всички девойки знаят, че пътят към нея е с вярната грижа и точните артикули. А ние ги открихме в лицето на серията Metal Detox на L’Oreal Professionnel Paris , тъй като част от продуктите в нея са основани за прилагане вкъщи. Серия, която е доста подобаваща за боядисана коса, както и при изсветляване и балеаж. Именно тя се сблъсква доста повече с раздробяване, сухота и несиметричен цвят с течение на времето. Оказва се, че това се дължи на метала, отсрочен вътре в самия косъм. При всяко миене той се натрупва, заради обстоятелството, че даже най-чистата вода може да бъде претрупана с метал.



Затова екипът на L’Oreal Professionnel Paris създава протокол с молекулата гликоамин, задоволително дребна, с цел да доближи до този метал и да го обезврежда. Част от този протокол са точно продуктите, които можем да употребяваме вкъщи – антиметален крем-шампоан и предпазваща маска, които пазят косата и резервират жизнеността на цвета, най-малко до идващото боядисване. Те предотвратяват натрупването на нездравословните железни частици, а ние имаме красива и блестяща коса, която обичаме да оформяме на леки и закачливи талази.



Можем да кажем, че и шампоанът, и маската са с нежна и кремообразна текстура, след която усещаме косата си доста по-лека и мека. А в това време глезим сетивата си, тъй като в аромата им се усещат нотки на цитрус и обичания ни мускус.

Това обаче не е всичко, тъй като в този момент серията е допълнена от необикновено олио. Май тъкмо това чакахме. Точно тази крайна стъпка след отмиване, от която прибавяме няколко капки в дланите си, с цел да разнесем по краищата. Олиото прави косата още по-плътна, лесна за оформяне и предпазена от пресата или сешоара, без които не можем. И, несъмнено, още по-бляскава и подготвена да се отразява блестящо под слънцето.



С поддръжката на L’Oreal Professionnel Paris

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР