Още с излизането си, Phone X на Apple стана най-популярният

...
Още с излизането си, Phone X на Apple стана най-популярният
Коментари Харесай

Samsung Galaxy S9+ стана най-продаваният смартфон и изпревари iPhone X по продажби

Още с излизането си, Phone X на Apple стана най-популярният смарт телефон, само че последно време обстановката се промени.
Аналитичната компания Counterpoint разгласи, че считано от месец април 2018 година флагманският смарт телефон Samsung Galaxy S9+ е станал най-продаваният смарт телефон , изместил от първото място Phone X.

В топ-10 на десетте най-продавани смарт телефони, Galaxy S9+ и Galaxy S9 са надлежно на първо и второ място. Phone X остана на трета позиция.



Четвъртото място е за iPhone 8 Plus.

Мобилните устройства на Xiaomi също са включени в рейтинга и са в средата на класацията. Xiaomi Redmi 5A и Redmi 5 Plus/Note 5 са на шеста и седма позиция. телефоните на Xiaomi са доста известни в Индия и Китай, с помощта на ниската си цена и положителните характерности.

Що се отнася до Apple, следи се известно смъкване в известността на нейните смарт телефони. Но все пак, в новия международен рейтинг на бестселърите на смарт телефоните са включени цели пет iPhone. Интересно е, че търсенето на Apple iPhone 7 си остава устойчиво, без значение, че е миналогодишен модел. А с помощта на леко понижената цена, Galaxy S8 също влезе в световния топ-10 рейтинг на най-продаваните смарт телефони.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР