Още с анонса на Iron Harvest беше ясно, че това

...
Още с анонса на Iron Harvest беше ясно, че това
Коментари Харесай

King Art анонсираха безплатен експанжън за Iron Harvest

Още с анонса на Iron Harvest беше ясно, че това ще е специфична игра. Големи военни сили, различна историческа конюнктура, в която са смесени препратки към действително случили се събития в композиция с големи механизирани чудовища и познати RTS механики. Не са инцидентни и позитивните отзиви за играта. А със идващото допълнение за Iron Harvest се чака играта да стане още по-интересна.

King Arts Games оповестиха World Map Campaign – режим за сингъл съставния елемент в играта, който ще ви изправи пред изкуствен интелект в борба за международно превъзходство. Ще може да употребявате авансово готови сюжети и условия, както и опцията за основаването на лични. От King Art са уверени, че World Map Campaign има висока степен на преиграваемост, което прави от безплатното допълнение още по-интересно предложение. Заедно с новия режим, основателите на Iron Harvest ще наложат и голям брой актуализации и кръпки за главната игра. Все още не знаме повече детайлности за режима, както и по кое време тъкмо ще излезе.

Анонсирана преди четири години, Iron Harvest се трансформира в същински шлагер в краудфъндинг платформата Kickstarter. От тогава мина много време, само че King Art не престават да поддържат играта с нови режими и карти, провокации и изненади. Освен анонса на World Map Campaign, Iron Harvest оповестиха, че хората, които са подкрепили първоначално играта, ще получат обещаните им дарове.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР