Още преди изборите казах, че единственото добро е експертно широко

...
Още преди изборите казах, че единственото добро е експертно широко
Коментари Харесай

Борисов: ПП искат да носят политическа отговорност, няма да е експертен кабинет

Още преди изборите споделих, че единственото положително е експертно необятно държавно управление, разяснява в коридорите на Народното събрание водачът на ГЕРБ Бойко Борисов. Мария Габриел и Николай Денков водят договаряния, мисля, че са доста близо до взимане на решение, посочи той.  И добави, че въпреки всичко, до момента в който всичко не е контрактувано, нищо не е контрактувано.

Бойко Борисов съобщи, че ГЕРБ-СДС не са предложили специалисти в проектокабинета. " Партията на смяната желаят сами да си носят отговорност  в това число с  политически лица ", изясни Борисов. Ние с „ Да, България “ отговаряме на техните претенции, уточни водачът на ГЕРБ.  Но посочи, че е тяхно право да одобряват специалисти от по-широк набор, в случай че има препоръчани такива.

Водят се договаряния, мисля, че са доста близо до взимане на решение, само че до момента в който всичко не договорят, нищо не е контрактувано. Политическа партия желаят сами да носят отговорност с политически лица, няма да има експертен кабинет. Ние с Демократична България отговаряме на техните претенции. Ако има утвърдени специалисти от по-широк набор, тяхно право е да ги одобряват. Това сподели водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.

По думите му и другите партии могат да предложат специалисти. " Политическа партия имат високо самочувствие, не е по силите на една партия да предложи независимо излизане от рецесията ", счита Борисов. 

Той отхвърли да познава Ивайла Бакалова и да се е срещал в миналото с нея. " Явно стана съвременно да се приказва за мен. Оставете ме, от две години към този момент не сме на власт. Как може да знае нещо за мен, като не ме познава? Поне футбол да сме играли ", съобщи той. 

Инфо: Българска телеграфна агенция, Нова тв

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР