Още по-високи пенсии, ръст на минималната работна заплата, който изпреварва

...
Още по-високи пенсии, ръст на минималната работна заплата, който изпреварва
Коментари Харесай

Не се оставяйте на страховете, има надежда. Петков и Василев продължават срещите в цяла България

Още по-високи пенсии, растеж на минималната работна заплата, който изпреварва инфлацията, работеща Антикорупционна комисия, гарантиране, че парите за инфраструктура няма да бъдат откраднати.

Тази визия за икономическо и районно развиване показа екипът на " Продължаваме промяната "  при срещите си с хората от цялата страна. Лидерите и водачите на листите на Политическа партия разговаряха с жителите и бизнеса за локални проблеми с национални решения.

" Цяла Северна България е изолирана, тъй като няма и автомагистрала " Хемус ", поради безхаберието и ръководството от предишното на ГЕРБ ", съобщи ясно Кирил Петков във Варна.

Той, дружно с Даниел Лорер и кандидат-депутатите от листата за Варна посетиха основни за района места като едно от тях е мястото, на което ще бъде построена новата индустриална зона. 


" С огромна тъга привличаме задгранични и локални вложители с огромни планове, точно тъй като такива зони няма. В Плана за резистентност и развиване, който нашето държавно управление сътвори са планувани обилни средства за основаване на индустриални зони ", увери лидерът на листата във Варна Даниел Лорер.

С бурни овации варненци посрещнаха поръчката на Кирил Петков да продължи решителната битка с корупцията и кражбите в страната:  " Варна може да бъде икономическият мотор на северна България. "

" Време е да спрем некадърността и да стартираме да планираме същински планове, които да са в изгода, както на локалните общностни, по този начин и на всички жители на Варна и региона. "  

Това разяснява. " То би могло да бъде най-модерното по Северното Черноморие. На 2 октомври би трябвало да си довършим работата, с цел да има някой, който в действителност го е грижа за Варна и региона ", сподели още някогашният министър на нововъведенията и растежа. 


За дълго чаканите автомагистрали, които най-сетне да свържат Варна с останалата част на България, Петков съобщи, че при транспарантно консумиране на средствата това би било постижимо. 

По време на срещата в Добрич той добави:

" През цялото време ни беше боязън, че 40% от средствата за районно строителство ще бъдат откраднати. Подкрепете ни, с цел да имаме 121 гласа след 2 октомври и надзор върху Министерство на регионалното развитие, с цел да работим за това. "

По думите му пари в страната има, само че годишно се крадат по четири милиарда лв..


съобщи:

" Няколко неща би трябвало да се случат тук. Най-важното е да стане Околовръстният път. Другите значими неща са магистрален път, бърз жп път и петролопроводи по коридора Александруполис, Маказа, Бургас, Варна Констанца. "

Водачът на листата там Никола Минчев беше безапелационен по време на срещата:

" Когато хватката на Движение за права и свободи бъде отслабена, това ще се отрази извънредно благотворно на района и дружно ще намерим решенията. "  

, дружно с лидера на листата на Политическа партия в региона Атанас Атанасов се срещнаха с жители и локални бизнесмени. Те посетиха и емблематичната околност. Лидерите се ангажираха да продължат методичната работа по възобновяване на извора. „ Той е национална полезност и би трябвало да бъде реставриран. Безумната администрация няма да ни спре “. 

При визитата си в Смолян Асен Василев поздрави локалния екип на Промяната за изобличението на скица с контракт за разчистване за 15 милиона. Михал Камбарев, лидер на листата там, показа наблюденията си, че страхът от Движение за права и свободи и ГЕРБ, следен до момента, стартира да понижава.

" Включително в Борино, където е родното място на Карадайъ, виждаме доста смели хора, които споделят – на нас ни писна от Движение за права и свободи, повече не желаем да сме най-бедните общини в България ", уточни той.

Асен Василев беше безапелационен пред гласоподавателите:

" Докато всички не се събудим и не стартираме да работим дружно, няма по какъв начин да се случи Промяната. "

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ! 
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР